keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Lankalaihis ja pinkit converset


Nyt olen muutamassa blogissa törmännyt tämmöiseen kuin lankalaihis. Ja miettiin, että tämä olisi minullekki enemmän kuin paikallaan. Sillä minun lankavaraston paikkaa suorittava ikean kenkäteline on niin täynnä, ettei enää edes yhtäkään kerää mahdu siihen. ^^'.  Ja ahkerien apulaisten keräämät tölkkinipsutkin etsii paikkaa, kun niitäkin pursoilee joka puolella. Monethan ovat aloittaneet tämän lahduttamisen jo tammikuun alussa ja laatineet hienoja ja tarkkoja suunitelmia. Mutta itse luoteeni omaisesti heräsin tähän, niin kuin monet muutkin laihduttajat kesän ollessa ovella. Hyvät ohjeet tähän lankalaihikseen löytyy täältä. Laitetaanpa nyt ens alkuun kuva tästä minun tilanteesta.


Ja painoanhan tuolle tuli noin 5.8 kiloa. Tavoitettani en laita kovin korkealle, sillä tiedän olevani lankahamsteri. Toivon jouluun mennessä pudottaneeni edes yhden kilon. Tölkin nipsut ovat saaneet kerääntyä joulun jälkeen nurkkiini ihan rauhassa ja nyt olisi aika nekin kaivella taas käyttöön. Näille en mitään laihdutus tavoitetta laita sillä, nämähän on kultaakin kalliimpia.


Ja nyt lankalaihis on polkaistu käyntiin!!! Kun vapaa päivän kunniaksi tein pinkit tennarisukat yhtä ihanalle ja pinkille ystävälleni. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti