tiistai 19. toukokuuta 2015

bubble bobble

Kun olin noin 10 kuukauden ikäinen isäni osti meidän perheeseen Nintendon. Jota lapsuudessani tuli paljonkin pelattua. Yksi lempi peleistäni nintendolle oli Bubble bobble, jota tuli paljon pikkuveljeni kanssa yhdessä pelattua. Kerrankin pelasimme salaa yöllä koko pelin läpi. Siitä on nyt hieman aikaa kulunut ja pikkuveljelläni oli nyt vasta 23 vuotis synttärit. Joten päätin tehdä nämä sukat pikkuveljelleni yllätykseksi.  Ja jotta tekin jotka olette jääneet tästä ilosta paitsi lapsuudessanne, pääsette nauttimaan kahden lohikäärmeen seikkailusta. Laitan tähän linkin josta pääsee pelaamaan peliä netissä.


Aluksi tein vain pohja värillä sukkaan bobin ja myöhemmin tein silmukoita jäljittelemällä yksityiskohdat. Toiseen sukkaan tuli kuvaksi tietenkin bub.
Lopputulokseen olin enemmänkin kuin tyytyväinen ja synttärisankarikin piti lahjasta. 5 kommenttia:

 1. Voi ihana! Mieki olen tätä pelannu ja tätä onki ollu ikävä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! Yritin myös tehdä toisesta lapsuuteni lempi pelistä lapasia, mutta megaman ei niin onnistunut Se näytti turvonneelta hampaattomalta papalta ^^' nyt tässä pähkäilenki mikä ois seuraava 8 bitin hahmo mitä yrittäisin toteuttaa :)

   Poista
  2. Megaman onnistus varmasti intarsialla paremmin, kun omaa niin monta yksittäistä väriä. Multa on yhet megaman sukat tilattu, saa nähdä toteutuuko! :D

   Poista
  3. Oi ! Laitahan blogiin kun on valmiit odotan innolla lopputulosta ^^

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista